Magyarázat

Az utóbbi időben ritkultak a bejegyzéseim... Ennek  oka egy kicsi lány, aki úgy döntött, hogy beköszön az életünkbe és fenekestül felforgatja azt. Kedden lesz hét hete, hogy megtörtént... Aki tapasztalta tudja milyen érzés amikor egyszer csak ott van, ott tarthatod a karodban, érezheted, amint lélegzik, megfoghatod  parányi kis kezét... 
Szóval megváltozott az életem, az életünk. Biztosan el tudjátok képzelni, hogy mivel jár egy újszülött gondozása... Kevesebb önmagadra fordított idő,  kialvatlan éjszakák, állandóan tele szennyes kosár...  Aggodalmas találgatások, hogy vajon miért sír? Hetek telnek el, amíg kezdesz különbséget észlelni a sírások mikéntje és miértje közt. És amikor már azt hiszed, hogy tudod miért sír jössz rá, hogy mégsem tudod jól. Összezavarodsz és minden addigi bizonytalanságod a felszínre tör. 

Folytatnám a bejegyzést de felébredt... Nyöszörög, valószínűleg éhes. Ennyire futotta mára, a többi  következő bejegyzésre marad.

Megjegyzések

szeterka üzenete…
Az anyaság minden perce örömöt hozzon az újesztendőben!
Kőrösi Mercédesz üzenete…
Nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!
Erzsébet üzenete…
Köszönöm!!! Remélem, hogy úgy lesz.
MJ üzenete…
Boldog új esztendőt kívánok neked és szeretteidnek is! :)))
Erzsébet üzenete…
Mindhárman köszönjük, azaz még többen, mivel jóval több ember tartozik a "szeretteim" körébe. Neked is minden elképzelhető jót az új évre.
Lili üzenete…
Gratulálok a kicsi lányhoz és nagyon jó egészséget, örömteli éveket kívánok nektek:)
Erzsébet üzenete…
Köszönöm!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy születésnap margójára

Egy hosszú nap margójára...

Második lehetőség