2012. január 1., vasárnap

Magyarázat

Az utóbbi időben ritkultak a bejegyzéseim... Ennek  oka egy kicsi lány, aki úgy döntött, hogy beköszön az életünkbe és fenekestül felforgatja azt. Kedden lesz hét hete, hogy megtörtént... Aki tapasztalta tudja milyen érzés amikor egyszer csak ott van, ott tarthatod a karodban, érezheted, amint lélegzik, megfoghatod  parányi kis kezét... 
Szóval megváltozott az életem, az életünk. Biztosan el tudjátok képzelni, hogy mivel jár egy újszülött gondozása... Kevesebb önmagadra fordított idő,  kialvatlan éjszakák, állandóan tele szennyes kosár...  Aggodalmas találgatások, hogy vajon miért sír? Hetek telnek el, amíg kezdesz különbséget észlelni a sírások mikéntje és miértje közt. És amikor már azt hiszed, hogy tudod miért sír jössz rá, hogy mégsem tudod jól. Összezavarodsz és minden addigi bizonytalanságod a felszínre tör. 

Folytatnám a bejegyzést de felébredt... Nyöszörög, valószínűleg éhes. Ennyire futotta mára, a többi  következő bejegyzésre marad.

7 megjegyzés:

monik írta...

Az anyaság minden perce örömöt hozzon az újesztendőben!

m írta...

Nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!

Erzsébet írta...

Köszönöm!!! Remélem, hogy úgy lesz.

MJ írta...

Boldog új esztendőt kívánok neked és szeretteidnek is! :)))

Erzsébet írta...

Mindhárman köszönjük, azaz még többen, mivel jóval több ember tartozik a "szeretteim" körébe. Neked is minden elképzelhető jót az új évre.

Lili írta...

Gratulálok a kicsi lányhoz és nagyon jó egészséget, örömteli éveket kívánok nektek:)

Erzsébet írta...

Köszönöm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...